Laisvalaikis

Nėra laiko gaminti? Bonduelle Vapeur siūlo maistingus sprendimus

Šiuolaikinis įtemptas gyvenimo ritmas dažnai lemia, kad renkamės ne pačius maistingiausius ir sveikatai palankiausius maisto produktus. Viena pagrindinių to priežasčių – skubėjimas. Vis dėlto retai susimąstome, kad sveiko maisto gamyba nėra jau tokia sudėtinga. Svarbiausia – sąmoningai rinktis, ką ir iš ko gaminame. Jeigu siekiate sveikesnio gyvenimo būdo, tačiau sunku atrasti laiko ir jėgų sudėtingiems receptams, garuose paruoštos daržovės Bonduelle Vapeur yra tai, ką vertėtų išbandyti. Kuo jos išskirtinės ir kaip šias daržoves įtraukti į savo mitybą, atskleidžiame šiame straipsnyje.

Kuo išskirtinės Bonduelle Vapeur linijos daržovės?

Garuose pagamintos daržovės Bonduelle Vapeur – tai unikalus produktas, kuriuo galite lengvai praturtinti savo mitybą. Be ryškių spalvų ir natūralaus skonio, jos išsiskiria puikiomis maistinėmis savybėmis. Taip yra todėl, nes daržoves ruošiant garuose, išsaugoma didelė dalis jose esančių vitaminų, mineralų ir antioksidantų, kurie labai reikalingi mūsų organizmui.

Dar vienas Bonduelle Vapeur daržovių išskirtinumas yra tas, kad jos supakuotos vakuume be skysčio ir jau paruoštos naudoti. Taigi, šios daržovės ne tik pasižymi puikiu skoniu bei tekstūra, praturtina mitybą vertingomis maistinėmis medžiagomis, bet ir padeda sutaupyti laiko. Belieka išsirinkti, ką gaminti. O tam, kad tai būtų lengviau, žemiau pateikiame keletą šaunių idėjų.

Šildančių patiekalų idėjos rudeniui

Bonduelle Vapeur liniją sudaro įvairios garuose ruoštos tiek konservuotos, tiek šaldytos daržovės: avinžirniai, baltosios ir raudonosios pupelės, lęšiai, žalieji žirneliai, taip pat daržovių mišiniai. Tad variantų, ką pasirinkti, išties daug!

Tikriausiai daugelis sutiks, kad atėjus rudeniui, vis labiau norisi šildančio maisto, tokio kaip sriubos, troškiniai. Bonduelle Vapeur daržovės idealiai tinka tokiems patiekalams, o geriausia, kad šiems paruošti nereikės daug laiko. Itin gardus ir maistingas pasirinkimas greitiems rudeniškiems pietums – pupelių sriuba. Pagrindinis akcentas joje yra garuose ruoštos baltosios pupelės, kurias papildo morkos, svogūnai, saliero stiebas ir kiti darniai tarpusavyje derantys ingredientai. Išsamų šio patiekalo receptą galite peržiūrėti paspaudę ant aukščiau pateiktos nuorodos. Pažadame – rezultatas nudžiugins.

Dar viena šildančio maisto idėja rudeniui – chana masala. Tai ryškiais skoniais pasižymintis indiškas avinžirnių troškinys. Kaip jau išduoda pats pavadinimas, pagrindinį vaidmenį šiame patiekale atlieka garuose ruošti avinžirniai, tobulai derantys su kitais ingredientais: smulkintais pomidorais, svogūnu, česnaku, imbieru, garam masala indiškų prieskonių mišiniu, kalendra, kariu ir aitriąja paprika. Tikslų šio itin gardaus ir lengvai paruošiamo patiekalo receptą taip pat rasite Bonduelle svetainėje, puslapyje Receptai.

Ir tai vos tik keletas idėjų, ką galite pasigaminti su Bonduelle Vapeur garuose ruoštomis daržovėmis. Atraskite naujus receptus su šiais išskirtinio skonio bei maistingumo produktais. Tegul tai būna dar vienas jūsų žingsnis sveikesnio gyvenimo būdo link.

Pranešimą paskelbė: Evelina Bogdiun, UAB Whatabout agency

NaudotosKnygos.lt

Parašykite komentarą