Namai

Parduodami nauji butai senamiestyje: kokie jie gali būti?

Pastaraisiais metais nekilnojamo turto specialistai kalba apie tai, kad Lietuvoje nekilnojamojo turto rinka labai aktyvi. Metai ši metų fiksuojami vis didėjantys sandorių skaičiai, o kartu su jais ir kyla nekilnojamojo turto kainos. Todėl prieš renkantis būstą, labai svarbu tinkamai įvertinti, koks jis turėtų būti ir iš anksto nusibrėžti biudžetą, kurį galite sau leisti. Ne paslaptis, kad daugiausiai būstų parduodama Vilniuje. Kaip tik ieškote buto čia? Tuomet Jums verta pasidomėti, kokie gali būti parduodami nauji butai senamiestyje, kodėl verta juos rinktis ir kuo centras skiriasi nuo kitų miesto rajonų.

Kodėl verta gyventi senamiestyje?

Labai daug žmonių nori gyventi miesto centre, nes tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta patogumą ir žino, kokie yra tikrieji didmiesčio privalumai. Gyventi senamiestyje yra patogu, nes tai sutaupo daug laiko. Pavyzdžiui, jeigu mėgstate pramogauti mieste, Jums nereikia ilgai vykti iš namų iki centro ir atgal. Gyvenant senamiestyje pramogos, įvairios lankytinos vietos, kavinės ir restoranai yra ranka pasiekiami. Todėl čia daug ką galima pasiekti netgi pėsčiomis.

Senas miestas, bet naujas butas

Pasitaiko žmonių, kurie iki šiol mano, kad parduodami nauji butai senamiestyje yra senos statybos namuose ir su daugybę senų butų problemų. Tačiau tai jau seniai nėra tiesą. Nekilnojamojo turto vystytojai pastaruoju metu siūlo vis šiuolaikiškesnių ir moderniausių sprendimų savo klientams. Senamiestis taip pat siūlo platų modernių butų pasirinkimą. Tai leidžia užtikrinti, jog seniausioje miesto dalyje sukuriami originalaus išplanavimo būstai, kuriuose įrengiamos privačios aikštelės, modernūs durų valdymo ir saugos sprendimai. Tad senamiestyje kiekvienais metais galima rasti vis originalesnių NT projektų.

Kaip pradėti paieškas?

Jeigu Jus domina parduodami nauji butai senamiestyje, pirmiausia reikėtų pagalvoti apie tai, kokį biudžetą galite skirti buto pirkimui. Tai leis šiek tiek palengvinti paieškas. Skelbimų portaluose galėsite iš karto nubrėžti ribą ir taip sumažinti skelbimų sąrašą. Taip pat naudinga iš anksto apgalvoti ir kitus kriterijus. Pavyzdžiui, kokios kvadratūros buto ieškote, kiek kambarių jame turėtų būti. Visus šiuos kriterijus suvedus į paiešką, skelbimų portale matysite tik Jūsų kriterijus atitinkančius skelbimus. Nepamirškite skirti laiko ne tik skelbimų analizei, bet ir būtų apžiūrai atvirų durų dienų metu.

NaudotosKnygos.lt

Parašykite komentarą